pixel

UI/UX Dizains. Iesācējiem

Profesionālās tālākizglītības centrs “KONSPEKTI” izsludina pieteikšanos  uz programmu “UI/UX Dizains” (iesācējiem), kas piedāvā visaptverošu pieeju lietotāja pieredzes (UX) un lietotāja interfeisa (UI) dizaina jomā.
MĒRĶAUDITORIJA:
mācības paredzētas cilvēkiem BEZ priekšzināšanām               UI/UX dizainā
PASNIEDZĒJA:
 Elīna Olekša, Mg. Art dizainā, Latvijas dizaineru savienības sertificēta dizainere
MĀCĪBU ILGUMS:
80 akadēmiskās stundas
MĀCĪBU FORMA:
 
attālināti, izmantojot ZOOM platformu

MĀCĪBU SATURS:

 

  • Pamatojums par UI/UX dizaina nozīmi: Ievads lietotāja pieredzes un lietotāja interfeisa dizainā, izskaidrojot, kā tie ietekmē lietotāju uztveri un atgriezenisko saiti.

  • Lietotāja izpēte un analīze: mācīsimies veikt detalizētu lietotāja analīzi, izmantojot dažādas metodes, lai saprastu mērķauditoriju, vajadzības un uzvedību.

  • Wireframing un prototipēšana: Iegūsiet prasmes izstrādāt vizuālos konceptus un izveidot interaktīvus prototipus, lai iegūtu sākotnējo lietotāja atsauksmi un optimizētu dizainu.

  • Dizaina principi un elementi: Iepazīstieties ar galvenajiem UI dizaina principiem un elementiem, lai izveidotu harmonisku un pievilcīgu lietotāja saskarni.

  • Mobilā lietotāja pieredze: Fokusējieties uz īpašajiem aspektiem, kas attiecas uz mobilajām lietotāja pieredzēm, iekļaujot pielāgojamus izmērus, žestus un mobilās lietotnes īpatnības.

  • Interaktīvās animācijas un pārejas: Iemācieties iekļaut dinamiskas un piesaistošas animācijas, lai uzlabotu lietotāja pieredzi un padarītu lietotni funkcionālu un pievilcīgu.

  • Testēšana un iterācija: Mācīsimies veikt efektīvu lietotāja testēšanu, izvērtēt rezultātus un pielāgot dizainu atbilstoši saņemtajai atsauksmei.

  • Profesionālā prakse un radošais dizains: Iedziļinieties profesionālajā dizainā, izmantojot reālas pasaules piemērus, radošus projektus un jaunākās tendences mobilajā dizainā.

MAKSA:
850 EUR +PVN
Detalizēta informācija par norises laikiem – zvaniet 24335244

VIETU SKAITS IEROBEŽOTS!